Electrix - Elec3X - E3X

2013-E3X 2.0

Elec3X
az igazi elektromos kisautó

2013


2013.05.01 E3X időmérő ALTrace

Idén számos területen fejlesztjük a járművet: Üveges Péter munkája:

Ajánlatunk

A jármű versenyre kész, ám máris számos továbbfejlesztési ötletünk van, illetve a még szélesebb ismertség érdekében szeretnénk olyan sporteseményeken is elindulni, amelyeket nem csak és kizárólag elektromos járműveknek írtak ki.
Ezen ötletek megvalósításához szponzorokat keresünk.
Olyan cégek támogatását szeretnénk megszerezni, amelyek hasonlóan elkötelezettek a zöld közlekedés felé.
Több különböző együttműködési szintet határoztunk meg, kérjük válasszanak ezek közül:
(Minden támogató nevét és internetes elérhetőségét feltüntetjük weboldalunkon és kiadványainkban.)
  1. Bronz fokozatú támogató: A támogató logóját (max. 10cm magasságú matricaként) elhelyezzük a jármű hátulján.
  2. Ezüst fokozatú támogató: A támogató nevét feltüntetjük a csapatruházat hátán. Logóját (max. 15cm magasságú matricaként) elhelyezzük a jármű 2 oldalán és hátulján. Weboldalunkon korlátozás nélküli, kiadványainkban max. 100 szó terjedelmű cégismertetőt helyezünk el.
  3. Arany fokozatú támogató: A támogató nevét és logóját feltüntetjük a csapatruházat elején és hátán. Logóját (max. 30cm magasságú matricaként) elhelyezzük a jármű motorháztetején, 2 oldalán és hátulján. Weboldalunkon korlátozás nélküli, kiadványainkban max. 500 szó terjedelmű cégismertetőt helyezünk el.
  4. Gyémánt fokozatú partner: Egyedi megállapodás alapján, teljes mértékben egyénire szabott kinézetű és technikai paraméterű járműve(ke)t készítünk, a partner igényeinek megfelelően. Ezen járművekkel a partner szabadon rendelkezik, akár a mindennapi forgalomban is használhatja reklámfelületnek. Igény esetén a járművek versenyeztetését is vállaljuk.


Várjuk megtisztelő jelentkezését az alábbi email címen: